Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Önkéntes munkára hívják a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 21.

ImageÖnkéntes munkára hívja a székesfehérváriakat a Gaja Környezetvédő Egyesület, a Városgondnokság, valamint Dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő. A programra a Vízivárosban kerül sor március 26-án és április 2-án.

Tovább...
 
Jótékonysági nap a csákberényi Orondpusztán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 21.

ImageJótékonysági napot rendeznek a csákberényi Orondpusztán, a helyi óvoda támogatására. A családi programokra a kicsiket és nagyokat egyaránt várják szüleikkel együtt, hiszen mindenki talál majd kedvére való elfoglaltságot. A „Majomházban” például szalmabálákkal és lengő hintákkal lehet játszani, lehetőség nyílik barkácsolós, kézműves tevékenységekre, népi játékokra, s tanyasi totóra is.

Tovább...
 
Május nyolcadikán tartják az időközi választást Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 21.

ImageE héten megkapják az értesítőket a körzetben élők. – Önkormányzati képviselő választást tartanak a 11. számú választókörzetben. Mától postázzák az értesítőket, szerdán kifüggesztik a névjegyzéket és megkezdődik a jelöltállítás. Az időközi választással kapcsolatos határnapokat és előkészületeket Laczi Zoltán, a Helyi Választási Iroda helyettes vezetője ismertette.

Tovább...
 
Dr. Cser-Palkovics András a HTBK élén Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 21.

ImageElnökké választották a polgármestert. – Szorosabb együttműködésre törekszik Székesfehérvár Önkormányzata és az Összhaderőnemi Parancsnokság. Ezt egy ünnepélyes szerződés-aláírással erősítették meg pénteken. Ugyanezen a napon tartotta közgyűlését a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, ahol elnökké választották dr. Cser-Palkovics Andrást.

Tovább...
 
Deák Lajosné lett a Fidesz jelöltje Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 21.

ImageA Dr. Bezzegi Pál halálával megüresedett 11. számú önkormányzati választókerületben május 8-ára kitűzött időközi választáson a Fidesz Deák Lajosnét jelöli. Pénteken tartotta a Fidesz székesfehérvári szervezete jelöltállító taggyűlését, melyen dr. Cser-Palkovics András polgármester, Vargha Tamás, a városrész országgyűlési képviselője és a párt városi elnöksége együttes javaslatára, egyhangú szavazással döntött Deák Lajosné jelöléséről.

Tovább...
 
Konferencia az önkéntesek alkalmazásáról a szociális és egészségügy területén Nyomtatás E-mail
Írta: Borsos Miklós   
2011. március 19.

ImageArra a kérdésre, hogy mi az önkéntes munka, lehet egy mondatban is válaszolni, de akár órákig is lehet róla beszélgetni. Alapvetően olyan tevékenység, amit ellenszolgáltatás nélkül végzünk, személyes akaratból a közös jó érdekében. A téma ennél azonban jóval gazdagabb, ezt bizonyítja, hogy a Civil Szervezetek Regionális Szövetsége a 2010. novemberi „Múzeumi Önkéntes programok” című konferenciája után, 2011. március 21-én megszervezi az „Önkéntesek alkalmazása szociális és egészségügyi területen” című konferenciáját is.

Tovább...
 
Professzionális sminktetoválás - Hangsúlyozzuk ki a természetes szépséget! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 18.

ImageAhogy az öltözködés divatja változik, úgy a sminkelési technikák, a felhasznált színek és a kihangsúlyozott formák is folyamatos megújuláson esnek át. Az viszont bizonyos, hogy a sminktetoválás örök slágernek számít, s egyre nagyobb teret hódítanak a természetes szépséget előtérbe helyező tetoválások. Ilyen például a szálas szemöldök-tetoválás, a szempilla-sűrítés, a száj ívét kiemelő kontúrvonal, illetve a lágyan satírozott ajak.

Tovább...
 
Ha hiányzik egy kis önbizalom... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 18.

ImageNincsen olyan ember, aki ne érezte volna úgy valamikor –egyszer, kétszer, de leginkább többször -, hogy összeomlott körülötte minden. A katasztrófa-érzést kiválthatja a feltorlódott munkahelyi stressz, egy rosszúl működő párkapcsolat, hangos vagy csendes válás (hiszen a „halk” dolgok ugyanolyan megrázóak lehetnek, mint a „kiabálósak”), illetve a gyermeknevelés nehézségei is óriási teherként zuhanhatnak a nők nyakába. Őket, a gyengébbiknek nevezett, ám valójában igenis erős – viszont rendkívül túlterhelt – nemet célozzák meg az önbizalom-erősítő tanfolyamok.

Tovább...
 
Orbán: A legkiválóbbak szívükön viselik az ország állapotát Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. március 18.

ImageAki felismeri a számára kitűzött célt, és annak szolgálatába áll, annak egész életében vállalnia kell ezt az ügyet. - jelentette ki Orbán Viktor csütörtökön a parlamentben, miután a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével tüntette ki Gelsey Vilmost, a Richter Gedeon Nyrt. elnökét. - Gelsey Vilmos az Egyetemi Katolikus Gimnázium Alapítvány létrehozásáért, a magyar közoktatás színvonalának emelése érdekében végzett sokoldalú áldozatos tevékenysége elismeréseként kapta meg a kitüntetést.

Tovább...
 
Közügyekről közösen Nyomtatás E-mail
Írta: Elekes Zsuzsanna   
2011. március 18.

ImageÖnkormányzati témanapok a Civil Piactéren. – Két hete nyitotta meg kapuit a Civil Piactér az Alba Plazaban. Az új közösségi teret hasznos és közérdekű funkciókkal szeretnék megtölteni a szervezők. A Róth Péter alpolgármesterrel folytatott megbeszélés eredményeként rendszeresen önkormányzati témanapok várják majd az érdeklődőket.

Tovább...
 
Józsefesek a Vasváriért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. március 18.

ImageVolt Józsefes diákok segítik a hét elején kirabolt Vasvári Pál Gimnáziumot – Dr. Cser-Palkovics András polgármester, Hagymásy András, a Polgármesteri Hivatal Társadalmi Kapcsolatok Főosztályának vezetője és Orosz István, az Önkormányzati Informatikai Központ Kft. ügyvezetője csütörtökön közös közleményben, magánszemélyként hirdették meg kezdeményezésüket „Józsefesek a Vasváriért” címmel. Az egykori József Attila Gimnázium, a mai Ciszterci Szent István Gimnázium volt hallgatóiként a kezdeményezők a hét elején kirabolt Vasvári Pál Gimnázium kárainak enyhítésére az iskola Diákönkormányzata által indított gyűjtés támogatására kérik a volt Józsefeseket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17480 - 17490 / 20469